Klangmassage

Hjælp til ro, afspænding og velvære i både krop og sind.

Klangmassage er et moderne behandlingssystem, som forener ældgamle traditioner fra Nepal og Tibet med moderne videnskabelige erfaringer.

Ved hjælp af tonerne og vibrationerne fra klangskålene, slapper kroppen af og det giver en dyb, behagelig afspænding, som er det bedste udgangspunkt for enhver helbredelsesproces – kropsligt og psykisk.
Klangmassage hjælper med at løsne spændte muskler og fjerner ømhed og ubehag, samtidig med at kroppens celler styrkes og heler.

Jeg er uddannet Peter Hess klangmassage massør ved Nordlys’ uddannelsessted i Silkeborg. Det eneste sted i Danmark der er certificeret til at uddanne i Peter Hess klangmassage.

Klangmassage er en holistisk metode, der taler til krop, sind og ånd.

Hvordan foregår en klangmassage?

En klangmassage forgår ved at du ligger på en briks med dit tøj på. Klangskålene placeres rundt på din krop, afhængig af dine behov og ønsker for massagen.
Via klangskålenes vibrationer og lyde masseres kroppen blidt, og dit sind falder til ro. Det er vandet i vores celler, der resonerer med vibrationerne fra skålene, og da kroppen består af 60-70% vand mærkes dette som en blid indre massage.

Klangmassage er for nogen en dyb meditativ oplevelse og for andre en beroligende og afspændt tilstand, hvor uro og tankemylder falder til ro. Mange oplever, at klangmassagen gør det er lettere ‘at give slip’ – fysisk og mentalt. Klangmassagen styrker vores indre ro, og tillader os at komme mere tilstede i kroppen. Dermed bliver vi mere nærværende med os selv og vores omgivelser.

Skrevet af en klient:

”Jeg har oplevet en fantastisk indre ro og følelsen af total afslappethed efter klangmassage hos Rikke.
Væk var mylderet af tanker, smerterne og anspændtheden i nakken og skuldrene. Som ekstra bonus lagde klangmassagen også en dæmper på min tinitus og efterlod mig med en indre følelse af fred og ro.
Jeg giver hermed Rikke Hvidkjær klangmassage de bedste anbefalinger. Rikke er som behandler utrolig nærværende og god til at skabe et afslappet og fortroligt “rum”, så man får den største effekt af klangmassagen.”
Lars, civilingeniør

Klangskåle